Stel een vraag
Meerkeuze

In welke fase van je loopbaan zit jij?

 • tot 30 jaar

  Zorg dat je goed blijft in je vak en blijf die uitdaging zoeken. Maak een (opleidings)plan richting de toekomst en praat erover met je werkgever. Want hij wil voor zijn bedrijf hetzelfde als jij als vakman: groeien!

 • 30+ jaar

  Je werkt al een tijdje en school is iets van vroeger. Maar je wilt natuurlijk niet uit de tijd zijn. Verdiep je daarom in nieuwe apparatuur en nieuwe technieken. Doe een cursus of training of zoek meer afwisseling in je werk. Allemaal nieuwe uitdagingen die je vak fris en leuk houden.

 • 45+ jaar

  Je draait al lang mee, en daar wil je vast nog een hele tijd mee doorgaan. Met je ervaring help je de jonge gasten op weg, maar misschien ben je zelf ook niet uitgeleerd en wil je een nieuwe weg inslaan. Een andere machine of andere werkzaamheden? Kaart het aan bij je werkgever.

 • 55+ jaar

  Niemand zo ervaren als jij. Je weet en kunt heel erg veel en bent waarschijnlijk een goede mentor voor de jonge gasten. Iets voor jou? Overleg met je werkgever of hij het ook een goed idee vindt! Ze kunnen nog veel van je leren. Zelf kun je ook nog een training of opleiding oppakken, toch?

Houd je kennis op peil

Blijf bij in je vak. Ga naar de Mooi Vak Coach voor tips.

Mooi Vak Coach

Ook handig

Kijk hier voor nog meer informatie waarmee je bijblijft in je vak

Bespreek je vak man

Tips om met je werkgever in gesprek te gaan.

Download

Een functioneringsgesprek?

Kijk hier voor tips.

Download

Opleidingen

Mogelijkheden om in je vak te groeien.

Lees meer

Volg een cursus

Bekijk het overzicht

Lees meer