Stel een vraag
Meerkeuze

Zet jezelf in de hoofdrol

Je hebt een mooi vak en dat is nog mooier als je eruit haalt wat er in je zit. Want je blijft als vakman de hoofdrol spelen als je jezelf blijft ontwikkelen. Hoe je dat doet? Bekijk de film en ontdek hoe Sjaak niet langer de Sjaak is maar zichzelf naar een hoger plan tilt.

Train voor je toekomst

De ontwikkelingen in onze sector gaan snel. Bijblijven is niet voldoende. We zullen ons meer op de toekomst moeten richten. Door verder te kijken, zie je sneller de kansen van nieuwe ontwikkelingen. Met de blik vooruit hebben we vijf onderwerpen geselecteerd die jou verder kunnen brengen. Wil je als werknemer meer weten, praat er dan eens over met je werkgever. Zie je als werkgever kansen voor één van je werknemers? Praat er dan met hem of haar over of bespreek het tijdens de jaarlijkse gesprekken.

In gesprek over je toekomst

Jouw toekomst als vakman is belangrijk en we willen je daarbij zoveel mogelijk ondersteunen. Wil je eens met iemand anders dan je leidinggevende of werkgever praten over jouw vakmanschap in de toekomst? Vul dan je gegevens in of stel je vraag.

Stel een vraag ...