Beursmanager Willem Bierema: “Daarom is nu al – ruim 100 dagen voor de start – de plattegrond en indeling van de drie expositievelden van 75.000 netto m2 grotendeels bekend. Nagenoeg alle bekende, vertrouwde marktleiders hebben zich aangemeld, naast ook weer de nodige nieuwkomers en grotere terugkomers zoals Lely, GEA en JOZ voor ATH en EuroGarden ECHO Benelux, AVANT Machinery BV en Schuitemaker Industrial BV voor GTH.

We hebben de stands weer zo ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden, met in het midden deelnemers die voor iedereen in de agro- en groensector interessant zijn. Zo kunnen de vakbezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past en met één toegangskaart weer beide vakbeurzen bezoeken”.

 

Twee beurzen in een bezoek

Net zoals in 2022 worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. Zo kunnen boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan AgroTechniek Holland ook GroenTechniek Holland bezoeken voor de professionele maaimachines voor tuin, park, weg-en bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen die ook interessant zijn voor hun bedrijfsactiviteiten en het onderhoud van hun boerderij, erf en wegen.

Groenprofessionals kunnen op hun beurt na hun bezoek aan GTH ook de agrobeurs bezoeken om tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers te zien die gebruikt worden in de openbare groene ruimte. Hierdoor is een bezoek aan deze tweede gezamenlijke editie van beide vakbeurzen een must voor iedereen werkzaam in de agro- en groensector.

 

Schone en emissieloze beurs

Beproefde beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van de Bronzen Sikkel voor innovaties in de agrosector en het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. Op beide beurzen is in speciale paviljoens weer aandacht voor actuele onderwerpen, zoals op GTH ‘Schone en emissieloze GroenTechniek’ en op ATH ‘Autonome AgroTechniek’ en ‘Meststof tot nadenken’.

 

Gratis en dichtbij parkeren

Met dichtbij volop gratis parkeergelegenheid voor deelnemers én bezoekers is het evenemententerrein in Biddinghuizen een optimale locatie voor zo’n grootschalig, breed evenement voor de agro- en groensector. Centraal gelegen, vanuit alle windstreken goed bereikbaar en in een van de groenste gebieden van ons land, met een grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving van de boer, loonwerker en groenprofessional.

 

Bron: De Loonwerker

Ook interessant

Afstand houden in het verkeer

Heb je veel ruitschades of lakschades aan de voorkant van je voertuig? Moet je regelmatig krachtig remmen als je voorganger vertraagt? Dan is er een...

Lees verder

Weren, kleren en smeren: zo werk je veilig in de zon!

We hebben er allemaal naar uitgekeken, de zon! Maar we moeten daarbij niet vergeten dat langdurige blootstelling aan zonlicht huidbeschadiging of zelfs huidkanker kan veroorzaken....

Lees verder

Een kijkje onder de motorkap van Loonbedrijf Kuunders

Loonwerkers voeren zeventig tot tachtig procent van het bemestingswerk uit. Logisch dus om aan hen te vragen hóe ze dat doen, waar ze op letten...

Lees verder