Loonbedrijf AN van Impelen is opgericht door Antonius van Impelen, op 22 September 1942. Antonius’ eerste aankoop was een bomenlier, om bomen in een ruk volledig uit de grond te trekken. Hierna kwam de eerste laad-graaf combinatie van Massey Ferguson, welke de tweede in heel Nederland was.

Nadat er steeds meer opdrachten binnen kwamen, moesten er ook meer machines komen. Zo volgde er 2 rups- graafmachines van Massey Ferguson (MF 450). De gebroeders Van Impelen werden reeds op zeer jeudige leeftijd met de leiding van het bedrijf belast doordat de oprichter, Antonius van Impelen, in 1965 is overleden. Door het geweldige enthousiasme hebben ze het bedrijf opgebouwd tot de huidige grootte.

Met het enorme machinepark bewerken de gebroeders de gehele provincie Utrecht. Bij het 60 jarig bestaan in 2002 is er een nieuw werkpaard aan de stal toegevoegd: De Fendt Vario 714. Het bedrijf bestaat nu uit een zeer uitgebreid en gevarieerd machinepark .

We hebben als Mooi Vak Man een aantal video’s bij Van Impelen opgenomen, over de verschillende thema’s die in de ggi-sector spelen:

Loonbedrijf A.N. van Impelen

Opleiding & Training

Samen werken

Buitenwerk

Hoe werf je personeel?

Omgaan met personeel

Flexibiliteit

Werk-privé balans (afspraken met gezin)

Ook interessant

Mooi Werk

Remco Freriks: “Het bedrijf overnemen kwam op mijn pad”

Werk-privé balans

Van John Deere’s fotograferen naar werken op akkerbouwbedrijf

Mooi Werk

Bij ons is er veel respect voor elkaar