EEN STERK BAKKIE BIJ EEN STERK BEDRIJF

Bij Van Ginneken uit Oosterhout is het nog druk genoeg ondanks dat het grondwerk zo goed als stil ligt door de politieke regelgeving. Het baart de mannen zorgen en ze vertelden er graag over tijdens een spelletje koffieleuten. We deelden een lekker bakkie met Ad, Johan, Peter en Christian die de dobbelstenen graag lieten rollen en antwoord gaven op de vragen die ze tegenkwamen.

Waar maak jij je zorgen over in je vak?

Antwoord: “Wat nu op dit moment speelt in de politiek, die stikstof toestand en PFAS. We hebben nu nog genoeg werk maar de vooruitzichten zijn niet rooskleurig natuurlijk. De landbouw is nu rustig dus we moeten wel met het grondwerk verder kunnen.” Het vinden van goed en vakbekwaam personeel is een groot probleem aan het worden in ons vakgebied.”

Christian van Ginneken
Directeur

Wat is je grootste talent?

Antwoord: “In de landbouw kan ik overal op rijden, ook op de tractor. Maar ik zit nu bijna 24 jaar op de shovel, dus daar ligt mijn grootste talent denk ik.”

Ad Linders
Machinist

Heeft deelgenomen aan het koffieleutspel

Antwoord: “Ik had graag van alles willen beantwoorden, maar kwam steeds op vakjes zonder een vraag 🙂 ”

Peter
Medewerker

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Antwoord: “Over 10 jaar ben ik 58. Ik werk hier al vanaf mijn zestiende jaar dus bijna mijn hele leven. Ik denk dat ik hier over 10 jaar nog steeds aan het werk ben. Alleen met nog minder haar waarschijnlijk :-)”

Johan van Strien
Directeur

Ook interessant

Maand van het bakkie doen

Maatwerk in uitvoering bij van Hal

Maand van het bakkie doen

Bij Bloemenkamp houden ze wel van een verzetje

Maand van het bakkie doen

Voet aan de grond bij van Pinxteren